Ons team

Bij Mondzorg Den Helder staat een enthousiast team voor u klaar om ervoor te zorgen dat u gebit de beste zorg krijgt die u nodig heeft. Ook laten we u graag zien hoe u uw gebit in de beste conditie kunt houden zodat u er optimaal gebruik van kunt maken.

Omid

Tandarts

Omid is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Sinds september 2017 als tandarts- algemene practicus werkzaam als tandarts. Hij is een ervaren, zeer kundige tandarts die mee groeit in deze specialistische tandzorgwereld. Zonder u als persoon uit het oog te verliezen.
BIG nr: 29922769502

Pierluca

Tandtechnicus

Pierluca is een zeer ervaren tandtechnicus en heeft een belangrijke aandeel gehad in de ontwikkeling in de tandprothetiek.

Sonia

Tandarts - preventieassistente

Sonia is een ervaren allround tandartsassistente en ook werkzaam als preventieassistente.

Anna

Tandartsassistente / Baliemedewerkster

Anna is een ervaren tandartsassistente waar u ook voor uw vragen omtrend de praktijk terecht kunt.

Tandarts Cannoo

Tandarts

Tandarts Cannoo is een zeer ervaren tandarts. Na jaren met hart en ziel de tandartspraktijk te hebben opgebouwd de praktijk nu verder ondersteunt in zijn nieuwe ontwikkelingen.

Marloes

Mondhygiëniste

Marloes is een vrolijke jonge gedreven mondhygiëniste die haar kundigheid met u zal delen in de behandelingen. Na haar succesvolle afronding van haar HBO opleiding is zij onder ander bij ons op de praktijk komen werken.

Kaylee

Tandartsassistente

Kaylee is onze tandartsassiste en is al geruime tijd werkzaam in de tandheelkunde

Silvia

Tandarts

Silvia is een ervaren tandarts uit Roemenië.
Silvia komt ons team per 12 Oktober versterken.